Selamat Datang ke Portal Jalinan Umrah

October 17, 2017

 

Assalamualaikum W.B.T.

 

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian Alam. Selawat dan salam atas junjungan besar Nabi Muhammad S. A.W, yang mana, dengan asbab bagindalah kita mendapat hidayah mentaati Allah sehingga ke hari ini, dan seterusnya higga ke Hari Kiamat.

 

Bersyukur kepada Allah Taala, atas usaha yang berterusan daripada pihak pengurusan Jalinan Umrah, akhirnya berjaya juga untuk menyiapkan portal Jalinan Umrah ini. Walaupun kewujudannya telah berlangsung lebih daripada setahun, tetapi ianya masih belum lengkap sebelum ini. Ini disebabkan oleh kekangan masa admin menguruskan perancangan content, di samping memastikan segala isi kandungan terutamanya pengurusan dari segi produk, vendor dan sebagainya terurus dengan baik.

 

Idea asal penubuhan portal ini adalah untuk memudahkan bakal para tetamu Allah untuk menunaikan Umrah ke Baitullahilharam. Oleh kerana kami sedar, pengurusan umrah bukanlah seperti trip pelancongan biasa, kerana ianya melibatkan pengurusan dari segi kesedian rohani dan jasmani jemaah agar bersedia menjadi tetamu Allah. Segala dugaan dan cabaran yang dialami jemaah, pasti turut tertempias kepada pihak pengurusan umrah sendiri.

 

Menyedari akan hal ini, fokus kami adalah membantu kedua-dua pihak, iaitu bakal tetamu Allah supaya mendapat pakej umrah yang sesuai dengan kehendak, dan melalui travel agensi yang mempunyai servis yang baik, serta, kami turut membantu untuk mengisi kekosongan trip umrah travel agensi yang terlibat dalam situasi win-win situation. Apa yang kami harapkan adalah untuk memastikan kesemua pihak mendapat manfaat dan memastikan perjalanan umrah ini dapat berjalan dengan baik, dan selesa.

 

Tiada apa yang kami harapkan, selain daripada usaha yang sedikit ini dapat membantu lebih ramai orang Islam untuk mendapatkan pakej umrah yang terbaik dan selesa disamping merancakkan lagi ekonomi dikalangan umat Islam di negara ini.

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Whatsapp/SMS:

Website ini diuruskan Oleh:

Tholand Waey Holiday Sdn Bhd

(KPL: 4883, LKU: 244)

5-1 Jalan Wangsa Delima 1A,

KLSC 3, Wangsa Maju,

53300 Kuala Lumpur

Tel: 03-41433006

(waktu pejabat sahaja)

Privacy Policy | Disclaimer | Terms & Condition

Kami adalah ahli

Kami Mempunyai Lesen

© 2019/20 by Tholand Waey Holiday Sdn Bhd. All Right Reserved

  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon